O nama

Mi smo ​ softverska tvrtka sa sjedištem u Rijeci. Na dinamičnom tržištu informacijskih tehnologija pojavljujemo se kao stručan i pouzdan partner, sposoban udovoljiti najrazličitijim zahtjevima koje pred nas postavlja  poslovanje u IT sektoru.

Tvrtka je orijentirana na planiranje i razvoj aplikativnih rješenja, osobito na područjima elektroničkog plaćanja, bankarstva i komercijalnih sustava. Udovoljavamo i najrazličitijim zahtjevima korisnika – od planiranja do izvođenja i održavanja projekata, bez obzira jesmo li autori projekta ili smo ga preuzeli. Klijenti i partneri mogu potvrditi visoku kvalitetu našeg rada.

Naši djelatnici su odgovorni i obrazovani profesionalaci, s dugogodišnjim iskustvom u planiranju i razvoju aplikacija iz najrazličitijih područja.

Njihovo znanje pokriva širok raspon, od programiranja i razvoja sistemskog i aplikativnog softvera do upravljanja projektima. Stalna edukacija i širenje postojećeg znanja čine ih sposobnima dodavati nove vrijednosti proizvodima i uslugama, osiguravajući im konkurentnost na tržištu.

Ciljevi

Izgrađujemo partnerstvo s klijentima. Zadovoljan klijent naše je najvažnije postignuće i osnova našeg uspjeha. Stoga razvijamo i širimo naše usluge isporučujući sustave visoke kvalitete, pružamo tehničku podršku i razvijamo napredan softver.

Naš cilj je da Sofistika postane prepoznatljivo ime u IT sektoru, sinonim za kvalitetu i pouzdanost.

Djelatnici

Naši stručnjaci prate poslovne trendove i znaju kako svojim IT rješenjima podržati i unaprijediti poslovanje klijenta. Neprestano su u tijeku s novim tehnologijama tako da su u svakom trenutku sposobni klijentu ponuditi najbolje moguće rješenje. Tvrtka podržava svoje stručnjake uvijek, u svakoj fazi njihova rada. Svaki pojedinac dio je tima Sofistike.

Njihovo znanje naša je konkurentna prednost.

Partneri

Proces formiranja saveza i partnerstva od osobitog je značaja za Sofistiku. To je jedini način za održavanje konkurentne prednosti i ispunjavanje potreba klijenta. Zbog toga, Sofistika surađuje s drugim tvrtkama koje su se specijalizirale u kompatibilnim tehnologijama i rješenjima.

je etablirana softverska tvrtka s područjem djelatnosti u razvoju kartičnih sustava plaćanja i namire. Razvijaju softverski sustav za obradu i administraciju kreditnih kartica koji nudi visokofunkcionalni standard na Njemačkom bankarskom tržištu.

je pružatelj usluga iz Njemačke u domeni obrade u sustavu kartičnog poslovanja. Tvrtka je specijalizirana za upravljanje kartičnih statistika u bankovnom okruženju.

tvrtka za razvoj software-a u sferi prezentacije u kartičnom sustavu.

Sofistika je od rujna 2022. godine certificirana sa standardom kvalitete ISO.
Sustav upravljanja informacijskom sigurnosti ISO/IEC 27001:2013
Sustav upravljanja kvalitetom poslovanja ISO 9001:2015